У Харківській області продовжують проводити Ярмарки здоров'я. Проект підтримала Світлична

25 січня у Шевченково відбувся "Ярмарок здоров'я"

Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична в суботу, 25 січня, побувала у Шевченківському районі, де проходив "Ярмарок здоров'я". Відповідний пост вона опублікувала в Faceebook.

За словами Юлії Світличної, проект "Ярмарок здоров'я" є дуже важливим, адже він сприяє налагодженню комунікації між суспільством і лікарями. А люди можуть дізнатися більше про здоровий спосіб життя.

Зазначимо, "Ярмарки здоров'я" до села Шевченкове проводилися і в інших населених пунктах регіону. Відвідувачі заходу можуть отримати консультації різних лікарів, познайомитися з сімейними лікарями, дізнатися про вакцинації та надання першої медичної допомоги, здати аналізи або зробити кардіограму. Також на подібних заходах передбачені різні активності для дітей, щоб юним відвідувачам було весело і цікаво. Послуги спеціалістів на "Ярмарках здоров'я" безкоштовні.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", раніше Світлична привітала жителів регіону з Днем Соборності України.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися