Екоактивісти заявили, що Терехов «переводить стрілки» на громадян

Харківські підприємці попросили екологів перевірити чи законні дії Харківської міської ради

У Харкові активісти заявили, що звинувачення виконуючого обов'язки міського голови Ігоря Терехова до ринку "Барабашова" про організацію незаконного звалища - просто переведення стрілок. Про це повідомили Newsroom.

"Ми радимо Ігорю Терехову бути об'єктивним та неупередженим. В першу чергу, щодо земельних питань в Харкові. Це цинічно: фактично, відібравши у підприємців землю, звинуватити їх в наявності звалища на ... міської землі, яка не має відношення до торгового центру" Барабашова ", - заявили в Асоціації підприємців ТЦ" Барабашова ".

Підприємці звернулися до керівництва Державної екологічної інспекції в Харківській області та попросили перевірити чи відповідають дії Харківської міської ради нормам екологічного законодавства.

"Зокрема, звернути увагу, що будівництво магістралі, яка пройде через ТЦ" Барабашово", не було погоджено з Департаментом екології Харківської обласної державної адміністрації, що суперечить чинному законодавству про охорону навколишнього середовища", - відзначили в Асоціації.

Також активісти відзначили, що область та місто лідирують за кількістю стихійних звалищ в Україні. За даними глави державної екологічної інспекції Андрія Мальованого, кожна п'ята несанкціоноване звалище, виявлена екологами у 2020 році, знаходиться на території Харківського регіону. Вони також заявили, що міські звалища знаходяться на міській землі, але влада ніби цього не бачить і перекладає відповідальність на громадян.

"У зоні "особливої уваги" міських чиновників не звалища, а "ласі шматки "міської землі, на яких можна" заробити ", - вважають громадські працівники.




Барабашка

17 березня 2021, 12:22

А как насчёт сгоревших контейнеров где теперь церковь решили построить????Как деньги за эти контейнера ,по 100 $ за каждый метр квадратный ,так поднимали полтора года назад,а как контейнера построить так" фиг вам". Говорят,идите теперь снимайте в ж...пе

БАРАБАШОВО

16 березня 2021, 23:58

Геннадий , нардепу ОПЗЖ этого не требуется, он ведь создал там свою Сепаратистскую Республику :(

БАРАБАШОВО

16 березня 2021, 23:49

ЛЖЕПАТРИОТ ИГОРЬ РУСИН ИЗ ПОСЛЕДНИХ СИЛ ЗАЩИЩАТЕТ ТЕНЕВОЙ БИЗНЕС ГЛАВНОГО ФИНАНСИСТА СЕПАРАТИСТСКИХ ТЕРОРРИСТОВ – НАРДЕПА «ОПЗЖ» АЛЕКСАНДРА ФЕЛЬДМАНА https://barabashowo.blogspot.com/2021/03/blog-post_15.html

Геннадий

16 березня 2021, 20:04

А отсыпка парковок на болоте согласована с департаментом экологии, или вообще с кем нибудь? А строительство двухэтажных магазинов над вент. шахта и метро?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися