У Харкові закликають нарешті скласти чіткий графік руху громадського транспорту

Харків'яни втомилися чекати громадський транспорт на зупинках

На сайті міськради, 17 березня, з'явилася петиція, в якій харків'яни вимагають у влади опублікувати на зупинках громадського транспорту чіткий графік руху. Про це повідомив Харківський антикорупційний центр.

"В Харкові не існує чіткого розкладу руху громадського транспорту: а ні приватного, а ні комунального. Через це харків’яни не можуть зручно планувати свої поїздки в громадському транспорті, адже невідомий точний час прибуття того чи іншого виду транспорту. Зараз, коли пасажир виходить на зупинку, він просто чекає. Маршрутка або тролейбус може приїхати через 5 хвилин, а може через 50. Через це харків’яни втрачають багато часу, який могли б використати більш ефективно. Чіткий розклад руху транспорту — це важлива частина транспортної системи, який дозволяє людині планувати свій час та маршрут і не приходити на зупинку за пів години до приїзду транспорту. Просимо посприяти тому, аби на зупинках з’явився чіткий графік руху громадського транспорту.", - написав автор петиції Булах Дмитро Андрійович.

Раніше "Коментарі" розповіли про петицію, в якій харків'яни просять мерію позбавити двори та вулиці від автомобілів. Петиція все ще збирає підписи, поки що її підтримала лише 151 особа. На збір підписів залишилося 49 днів. Її опублікували 5 лютого 2021 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися