Харків'янам підготували "подарунок": чим прикрасять місто

На прибудинкових територіях в Харкові планують висадити понад 33,5 тисячі квітів

У Харкові планують підготувати парки та вулиці до весни. Про це на сайті міської ради повідомила заступник начальника управління екології та доброустрою Руслана Колодна.

Чиновниця зазначила, що на прибудинкових територіях обріжуть 2,7 тис. Дерев (санітарна обрізка), засіють понад 23,7 тис. кв. м газонів, пофарбують дитячі та спортивні майданчики.

Також цієї весни робочі КСП "Харківзеленбуд" посадять в місті 110 дерев і майже 1,4 млн квітів, підготують до роботи 20 міських фонтанів, виконають санітарне очищення парків, скверів та зелених зон загальною площею 2 тис. 857 га, вивезуть 750 куб. м сміття та листя, видалять аварійні та сухостійні дерева, виконають покіс газонів.

Крім того, в планах комунальників - поточний ремонт вулично-дорожньої мережі, прибирання трамвайних шляхів, доброустрій місць розриття, очищення схилів берегів річок та водної гладі, прибирання кладовищ, приведення в належний стан військових та братських поховань та виконання ряду інших робіт.

Нагадаємо, в Харківській області в кінці лютого екологічна інспекція перевірила Державне підприємство "Жовтневе лісове господарство" на дотримання законодавства.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися