На облаштування Харкова виділили майже 3 мільярди: Чим порадують мешканців

Місто виділило кошти на ремонт житлового фонду

У Харкові з міського бюджету виділили 2,7 млрд. Грн облагороджування міста. Про це повідомив "СтройОбзор", посилаючись на директора Департаменту житлово-комунального господарства Ірину Туз.

Відзначається, що гроші підуть на ремонт та реконструкцію будинків, ремонт покрівель, доброустрій прибудинкових територій, вивезення сміття, забезпечення городян теплом та водопостачанням, ремонт мереж, освітлення та озеленення міста і т.д.

Також в рамках Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Харкова на 2011-2025 роки близько 1 млрд. Грн. виділено на ремонт магістралей, внутрішньо квартальних доріг, поточний ремонт магістральних водопровідних мереж та гідроспоруд.

Нагадаємо, У Харкові планують підготувати парки та вулиці до весни. Робочі КСП "Харківзеленбуд" посадять в місті 110 дерев та майже 1,4 млн квітів, підготують до роботи 20 міських фонтанів, виконають санітарне очищення парків, скверів та зелених зон загальною площею 2 тис. 857 га, вивезуть 750 куб. м сміття та листя, видалять аварійні та сухостійні дерева, виконають покіс газонів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області в кінці лютого екологічна інспекція перевірила Державне підприємство "Жовтневе лісове господарство" на дотримання законодавства. Інспекція порахувала збитки та пред'явила претензію на 1 мільйон 127 тисяч 755 гривень.




Елена

22 березня 2021, 09:29

Конечно, никто не спорит, что в Харькове много красивых, ухоженных парков, спасибо за это местным властям. Но живем мы в квартирах, которые не возможно отремонтировать, так как все время текут крыши, поэтому мы смотрим на обсыпанные, треснутые, обрушенные потолки и стены, мокрые, обвисшие обои и дышим сыростью и грибком в своих квартирах . Люди перестали видеть красоту в парках, так как большая часть жизни проходит в квартирах, которые превращаются в сараи и теряют жилой вид. Так что ремонт крыш жилого фонда - это должна быть главная задача местных властей!

Елена

22 березня 2021, 09:10

Жители Харькова просто умоляют, просят и требуют местные власти заняться ремонтом жилого фонда. Хрущевки города находятся в ужасном состоянии, им уже более 60 лет. Текущие крыши, которые не ремонтировались десятилетиями, создают огромные проблемы для жителей таких домов. В квартирах постоянно текут потолки, они обрушиваются на головы жильцов, замыкает проводка, в квартирах сырость, что приводит к грибку, который очень пагубно влияет на здоровье граждан. Облезлые, разрушенные цоколи домов, подъезды, как после войны, по лестничным клеткам гидко ходить. Очень хочется жить по человечески и чувствовать заботу местных властей над условиями проживания жителей города. Оплачиваем огромные коммунальные, а живем похуже некоторой скотины.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися