В Харкові на два місяці перекриють вулицю

Ремонтують каналізаційну мережу

В Харкові на вулиці Астрономічній до травня заборонять рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

Вулиця буде перекрита на ділянці від вулиці Академіка Проскури до провулка Астрономічного. Відкрити рух обіцяють 15 травня. Раніше рух планували відкрити у кінці лютого.

За інформацією міської ради з посиланням на Департамент інфраструктури, це пов'язано з продовженням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі в районі будинку №7. 

Об'їхати закриту ділянку можна по проспекту Жуковського. На час робіт автобуси №33е, 247е, 278 курсують за таким маршрутом: - вулиця Академіка Проскури - проспект Жуковського - розворотне коло "Проспект Жуковського".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що 28 лютого поблизу ринку  "Барабашово" перекриють рух транспорту, а громадський транспорт змінить маршрут. З 7 години ранку, в п’ятницю, рух транспорту буде заборонений на перехресті проспекту Ювілейного та вулиці Академіка Павлова. Відкриють дорогу після завершення робіт з демонтажу спеціальних конструкцій. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися