У Харкові жителі неоднозначно поставилися до хресної ходи: Виною всьому COVID-19

У соцмережах не вщухають суперечки з коронавірусу

У Харкові, 21 березня, відбулася хресна хода. Віруючі перекрили рух транспорту по спуску Соборному та вул. Університетській з 11:00 до 12:00. Користувачі в соцмережах неоднозначно відреагували на дане хід.

Багато писали, що проводити таке хід при COVID-19 небезпечно для людей і суспільства в цілому, а Бог для віруючої людини завжди поруч. Нижче наведені приклади таких коментарів:

"А винні будуть лікарі та Президент... 21 століття ?! Чи пішли б замість цього хоч на цей час санітарками в лікарні та помили б відділення!"".

"Ну правильно! А потім будуть винні коновали, вбивці, і хабарники в білих халатах. Чи не можна на цей період мати Бога в душі, та молитися вдома. Я думаю, Бог почує молитву і без цього ходу".

"Їх спеціально на хресний хід відправили, щоб Україна повністю вся захворіла. А потім будуть говорити От не купили Супутник, і повмирали люди. Інформаційна війна йде в усіх напрямках".

Інші ж стверджували, що COVID-19 не існує, а на зомбованих людей наділи намордники:

"Винні зомбовані дегенерати в масках з церкви Ковіда! От і все".

"Ми зійшли з розуму ще рік назад коли дали себе залякати та добровільно одягли намордники".

Але найбільше коментарів було про те, що журналіст видання неправильно вибрав фотографію та замість сьогоднішньої акції опублікував літню. Варто відзначити, що він неуважний і погано розрізняє весну і літо. Нижче ви можете подивитися стару та нову фотографії:




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися