У Харкові з'явиться вулиця тільки для пішоходів: Стоп машинам

Мерія розробляє проєкт комплексного доброустрою міського провулка

У Харкові провулок Воробйова планують зробити пішохідним для проведення там різних культурних заходів. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Відзначається, що з такою пропозицією до секретаря Харківської міськради Ігорю Терехова звернулися представники молодіжних організацій міста під час зустрічі в мерії. Вони розповіли, що торік, коли на цьому ж місці проводився фестиваль "Самі Собі Фест", вулиця ожила: працювали ярмарок, фуд-корти, виставки художників, проводилися різні лекції. За словами активістів, на цьому провулку можна було б проводити культурні заходи та стабільно об'єднувати людей у творчі колективи. У мерії підтримали дану ідею. Зараз міська влада розробляє проєкт комплексного доброустрою цього провулка.

Нагадаємо, в Харкові вирішили просто продати будівлю 19-го століття, яке реставрують вже кілька років. На продаж виставили будинок поштово-телеграфної контори на площі Фейєрбаха.




Ник

26 березня 2021, 09:30

А им все продать ничего сами не прстроили не отремонтировали злелайте ремонт и спросите у людей которые там живут , и ктоитакой Терехов он исполняет желание народа , и не более .

Татьяна

26 березня 2021, 08:42

А жителей этого переулка спросили?Облагородить пер.надо но не создавать этот балаган кот.был на переулке .Стены входные двери подъездов все отвратительно размалеваны...Крики танцы продолжались всю ночь...А тут живут пожилые люди маленькие дети требующиеся спокойствия и режима.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися