Стало відомо, коли суд розгляне справу Кернеса по суті

Сьогодні, 25 березня, завершилося підготовче засідання

Київський районний суд Полтави повідомив, що кримінальну справу колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців - Віталія Блинника та Євгена Сміцького розглянуть 7 квітня о 11:00 за суті. Про це повідомили в пресслужбі самого суду.

Як повідомила KHARKIV Today прессекретар Київського районного суду Полтави Лілія Калиниченко, на засіданні не було представниці потерпілих та самих потерпілих Сергія Ряполова та Олександра Кутяніна. У залі суду були присутні адвокати обвинувачених Лідія Ізовітова, Юлія Плетньова і Олександр Русин, а також обвинувачені Віталій Блинник і Євген Сміцький. Суддя Володимир Шиян розглядав клопотання сторони обвинувачених. Сьогодні підготовче засідання завершилося, тепер справу розглядатимуть по суті.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року міському голові Харкова і двом його охоронцям повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. Їх звинувачують у викраденні, тортурах і погрозі вбивством двом активістам євромайдан - Сергію Ряполова та Олександру Кутяніну. Після смерті Кернеса його адвокат Олександр Гунченко заявив, що сім'я мера не хоче закриття справи в суді будуть наполягати на реабілітації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися