У понеділок частина Харківщини відправляється до червоної зони карантину

Лозівська громада перейде до червоної зони

У Харківській області з 29 березня Лозівська громада переходить в "Червону зону" карантину. Відповідне рішення прийняли 26 березня під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відзначається, що відповідний режим буде зберігатися до перегляду рівня епідбезопасності, який своєю чергою буде залежати від кількості хворих в громаді. Рішення пов'язане з тим, що протягом останнього тижня в Лозівський територіальній громаді виріс рівень захворюваності COVID-19. За минулий рік від хвороби померло 48 осіб, а менш ніж за три місяці поточного року з життя пішли вже 24 людини. Також наголошується, що вірус помолодшав. На COVID-19 хворіють і молоді люди, і діти.

Нагадаємо, школярі Лозовій не йшли на дистанційне навчання в понеділок. Оскільки "в Лозівському міськраді проаналізували відвідуваність в середніх навчальних закладах і вирішили не переводити учнів на дистанційне навчання. Станом на 19 березня 88% школярів відвідують освітні установи міста - рівень захворюваності не перевищує сезонні показники. У зв'язку з цим в Лозовій вирішили не закривати школи, а обмежитися посиленням протиепідемічних заходів ".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися