У харківському метро поставили перші лавки для людей похилого віку

Комунальники поставили лавочки в харківському метро

На станції харківського метро "Студентська" з'явилися перші лавочки для людей похилого віку біля пункту оплати комунальних платежів. Відповідні фотографії користувачі опублікували в соцмережах.

За фотографіями можна помітити, що лавки "вбили" в підлогу недавно. Комунальникам дали доручення поставити лавки близько тижня тому. Доручення було дано в рамках розгляду ситуації в метрополітені, де розміщені та такі платіжні пункти. Міська влада зобов'язала керівників комунальних підприємств "Харківський метрополітен" і "Підземне місто" навести порядок не лише на самих станціях метро, але і в переходах. На відміну від вагонів, там брудно.

oWo5txQdgMIjR5-nwMVu6XOuQ.jpg

Нагадаємо, завтра, 29 березня, з 9:00 і до 16:00 заборонять рух трамваїв по просп. Героїв Сталінграда та вул. Морозова на ділянці від РК "вул. Одеська" до вул. Мухачева. Відзначається, що трамвай №8 буде рухатися наступним чином: розворотне коло "602 м / р" - Салтівське шосе - вул. Салтівський - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Захисників України - вул. Молочна - вул. Плеханівська - вул. Морозова - розворотне коло "Вул. Мухачева".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися