Парк Горького переробить футбольні поля більш ніж за 51 мільйон

До 2023 року в парку Горького планують реконструювати футбольні поля

У Харкові парк імені Горького планує витратити на реконструкцію чотирьох футбольних полів 51 194 983 гривні. Парк приймає пропозиції з 27 березня та до 12 квітня. Відповідний тендер опублікували на сайті державних закупівель Prozorro.

Відзначається, що роботи планують виконати до 31 грудня 2023 року. Підрядник повинен розібрати плити, цеглу, бортові камені та щебеневе покриття. Також потрібно укласти штучну траву, обладнати металевий паркан, протягнути сітки та виконати інші реконструкційні роботи.

Нагадаємо, економіст Харківського антикорупційного центру Євген Лисичкін в розслідуванні DW News розповів, що місто все ще не виплатило кредит, який взяло ще у 2011 році на будівництво парку Горького. Відзначається, що в кредит взяли 12,5 мільйона та еквівалент 7,5 мільйона євро за тодішнім курсом. Під заставу віддали стратегічні об'єкти Харкова: майно метрополітену, зоопарк, кіноконцертний зал "Україна", кілька дитячих садків, будівля мерії та місцевого Бюро технічної інвентаризації. Кредит повинні були повернути ще у 2015 році.




Валерий

29 березня 2021, 19:48

Лучше помочь больницам с ковидом. А то эту красоту не кому будет смотреть

Виктор К.

28 березня 2021, 21:05

В ГОроде масса УБитых тротуаров и плохих дорог. Давтяны что-то химичят ,а Терехов им за откаты и взятки конечно помагает.КОррупция налицо.И Экономист прав- под залогом метро ради парка Горького _Что -то здесь нечисто. А Прокуратура,МВД спят как всегда или прикормлены.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися