Мати викинула новонародженого в туалет: Дитина вижила, а жінка виправдовується

Жінка заявила, що збиралася повернутися за хлопчиком

У Лозовій лікарні вже третій день живе хлопчик, якого мати викинула у вигрібну яму туалету. Подробиці розповіли в пресслужбі "главка", а також у виданні "Суспільне".

Нагадаємо, в Лозівському районі Харківської області в Панютине, 27 березня, в туалеті біля залізниці знайшли дитину. Відзначається, що співробітниця вокзалу почула, що з вигрібної ями громадського туалету лунає дитячий плач. Жінка викликала поліцію. Поліціянти витягли з вигрібної ями целофановий пакет, в якому був новонароджений хлопчик.

"Він був у стані сильного переохолодження. Але сьогодні хороший, здорова дитина. Знаходиться в нашому відділенні. Йому нічого не потрібно, ми всім забезпечені", - розповіла заступник директора ЛТМО Людмила Найдук.

Мати хлопчика вже знайшли. Нею виявилася 1-річна місцева жителька, у якої вже є четверо дітей. Свої дії на даний момент вона пояснити не може. Зараз з жінкою працюють психологи. Як вона розповіла - злякалася, кинула дитину та повернулася додому. За її словами, вона хотіла повернутися за немовлям, але приїхали співробітники поліції




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися