У Харкові землю на Журавлівці в 180 мільйонів хочуть забрати у забудовника

Землю на Журавлівці незаконно віддали забудовнику

Харківська прокуратура вимагає скасувати рішення міськради про договір оренди землі площею 4,5 га біля Журавлівського гідропарку та віддати ділянку територіальній громаді. Про це повідомили в пресслужбі самої прокуратури.

"Рішенням Харківської міськради були надані в оренду земельні ділянки товариству з обмеженою відповідальністю для будівництва житлового комплексу, розташовані на березі річки Харків в районі Журавлівського гідропарку. Ринкова вартість зазначених ділянок становить понад 180 млн. Грн", - розповів керівник окружної прокуратури Аміл Омаров.

Відзначається, що землі віддав в оренду поза обов'язкової процедури проведення земельних торгів, що є порушенням норм чинного законодавства. При цьому громада Харкова позбулася права використовувати їх найбільш ефективно та отримати найвищу плату за користування ними. Зараз по вказаному факту відкрили справу.

Нагадаємо, в Харкові парк імені Горького планує витратити на реконструкцію чотирьох футбольних полів 51 194 983 гривні. Парк приймає пропозиції з 27 березня і до 12 квітня.




Всеволод

30 березня 2021, 14:44

Речь идет о жк ОАЗИС?

Гость

30 березня 2021, 12:38

А прокурор Амил Омаров не заметил, почему другую землю передают в собственность тоже без аукционов ! Амилы они такие.

Семён

30 березня 2021, 12:07

Джордж, так то мелочь пузатая, а тут жирным откатом пахнет)))

Джордж

30 березня 2021, 05:35

А сотрудники прокуратуры случайно не заметили, что земля на Журавлевке не ограничивается 4,5 на??? Там же блять ещё гектаров 100 в частную собственность ушло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися