ДТП в якому знесли людей на острівці безпеки: Винуватець вибачився в суді

Батьки потерпілого в ДТП 10-річного хлопчика вимагають виплатити 514 тисяч гривень за моральну шкоду

У Харкові 22-річному іноземцю Алі Хенді продовжили запобіжний захід до 31 травня. Про це повідомили Newsroom.

Відомо, що прокурор Катерина Хромова просила продовжити запобіжний захід підозрюваному на 2 місяці та не визначати розмір застави у зв'язку з загибеллю однієї людини в результаті аварії. Також вона просить продовжити на 2 місяці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту другого підозрюваного у справі, водієві "Фольксваген Джетта" Ігорю Лебедю. Також представник потерпілого 10-річного хлопчика подав цивільний позов з вимогою відшкодувати матеріальну та моральну шкоду, який оцінили в 514 тисяч гривень.

Своєю чергою, адвокат єгиптянина Дмитро Тимошенко заперечував проти утримання під вартою, але не заперечував проти продовження запобіжного заходу, також просив зменшити розмір застави. Адвокат Ігоря Лебедя Юрій Грібченко заперечував проти продовження запобіжного заходу його підзахисному.

Як розповіла Newsroom прессекретар Дзержинського районного суду Руслана Тягунова, суддя задовольнив клопотання обвинувачів і продовжив іноземцю запобіжний захід до 31 травня. Другого фігуранта відправили під нічний домашній арешт до 2 червня. У підготовчому засіданні оголосили перерву до 13 травня.

Нагадаємо, 7 листопада, 2020 року іноземець за кермом Volkswagen збив чотирьох людей на проспекті Науки. Трьох людей госпіталізували до лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися