Коронавірус на Харківщині: Стало відомо скільки померло медиків

В Україні щодня виявляють все нові та нові випадки COVID-19 у медпрацівників

У Харківській області коронавірус з початку пандемії вбив 53 медики. Про це розповів виконуючий обов'язки директора департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Ігор Волченко.

Відзначається, що серед померлих 20 лікарів, 22 медпрацівники середнього персоналу, 1 - працівник лабораторій, 5 фельдшерів та 5 співробітників господарської діяльності. За інформацією МОЗ, за останню добу COVID-19 виявили у 473 медичних працівників України, а за день до цього у 484 медпрацівників.

Нагадаємо, в Харківській області на 3 квітня, коронавірус виявили ще у 1470 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 107388 осіб. За добу коронавірус забрав 19 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 2023 хворих. При цьому за останній тиждень зареєстрували 6720 нових випадків COVID-19. А це на 28% більше ніж за попередній тиждень. Від коронавірусу стали вмирати діти. В області за березень захворіло +1334 дитини. За віком - більшість учні загальноосвітніх установ, дошкільнята складають 38,9%, троє немовлят, народжених від хворих матерів.




Тягач

3 квітня 2021, 15:34

Лікарі розслабились - одні заспокоїлись , що вже перехворіли на ковід, інші , що зробили прививку, ще інші "я вже більше року з ковідними хворими і мене не бере". Це все недоліки урядового інформування і пропаганди. Векторні вакцини не дають захисту від південноафриканського вірусу, серед перехворілих на ковід 30%(навіть більше) хворіє знову. Наші ЗМІ не пишуть про це , але почитайте бразільські або британські ЗМІ І у нас під суд віддають бабку, що щось не так написала про ковіл, а чому не судять Ляшка, Степанова, Зеленського - скільки у них було заяв, що виявились неправдою? Але чорні лебеді прилетять і до них(орієнтовно на початку червня, згідно з формулами НАУ). Здоров"я всім. Бережіться, аналізуйте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися