У Харківській області ще одне місто перейшло до червоної зони карантину

Барвінкове посилило карантинні обмеження

На Харківщині Барвінкове сьогодні, 8 квітня, посилило карантинні обмеження на 14 днів. Відповідне рішення прийняла 7 квітня місцева комісія з ЧС під керівництвом глави Барвінківської міської громади Олександра Бало.

Тепер згідно з рішенням, в Барвінкове на ринках та в магазинах буде дозволена торгівля тільки продовольчими товарами, кормами та насінням. При цьому в місті транспорт зупиняється, а між містами буде працювати на висадку пасажирів. Приймання громадян в органах влади тепер будуть проходити дистанційно. Також в місті обмежили прийом хворих та їх госпіталізацію в лікувальні заклади.

Нагадаємо, в Харкові з 10 квітня обмежать роботу закладів харчування, непродовольчих магазинів та посилять контроль продовольчих ринків. Буде обмежений режим роботи ресторанів, барів, кафе - вони працюватимуть до 20:00. В основному будуть працювати літні веранди та майданчики. Також буде посилено контроль над роботою продовольчих ринків щодо дотримання масочного режиму та соціальної дистанції. Непродовольчим магазинам з суботи буде дозволено працювати тільки до 20:00.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися