У Харківській області шахраї прикидаються чиновниками: Розводять на гроші

Жителів Харківської області попередили про шахраїв

На Харківщині підприємцям або суб'єктам господарювання телефонують особи, які представляються державними інспекторами або говорять, що вони діють від імені керівництва облуправління Держпраці, щоб отримати гроші. Про це повідомили в головному управлінні Держпраці в Харківській області.

"Наголошуємо, що такі дзвінки здійснюються шахраями, які не мають ніякого відношення до керівництва та фахівцям Головного управління. Просимо бути уважними та не дозволяти аферистам вводити себе в оману ", - відзначили в Держпраці.

Про можливі шахрайські або провокаційні дії харків'ян просять повідомляти в Головне управління Держпраці в Харківській області телефоном 057-705-17-20 (головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Олег Герасименко, [email protected]) та в правоохоронні органи.

Нагадаємо, вже кілька днів мешканці Салтівки збираються, прибирають сміття у своєму районі та садять дерева. Активні громадяни створили групу в Telegram, куди приєдналися небайдужі місцеві, там вони обговорюють місця збору і фронт робіт. Кожен озвучує, які є проблеми у нього на прибудинковій території, або у кварталі, або фотографує проблемні місця. Активісти створили також список місць, які вимагають уваги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися