Терехов засвітився на відпочинку в розкішному готелі Туреччини, поки Харків ставить рекорди по COVID-19 (ФОТО)

В.о. мера Харкова полетів до Туреччини нібито з робочим візитом

Поки Харків кожен день ставить все нові так нові "рекорди" по коронавірусу в.о. мера Харкова Ігор Терехов засвітився на відпочинку в турецькому готелі Maxx Royal Belek Golf Resort. Відповідні фотографії опублікував Telegram-канал "Харків. Бої без правил".

На фотографіях видно, що Терехов відпочиває разом з депутатом Харківської облради, екскерівником "Харківських Вістей" Ганною Кузнєцової. Крім цього вдалося сфотографувати в.о. мера Харкова, коли він в червоних плавках засмагав на шезлонзі. Раніше цей же Telegram-канал розповів, що Терехов заплатив за відпочинок в готелі понад 10 тисяч євро. Відомо, що Maxx Royal Belek Golf Resort позиціонує себе як "розкішний готель для найвимогливіших туристів".

До цього ще 5 квітня депутат Харківської міськради Аліна Мустафаєва розповіла, що в суботу (3 квітня) Терехов полетів на відпочинок до Туреччини. А у вівторок, 6 квітня сам Терехов розмістив у своєму Telegram-каналі інформацію про те, що він перебуває з робочим візитом на турецькому заводі по виробництву автобусів "Карсан".

Нагадаємо, в Харківській області на 8 квітня зафіксували 1427 нових хворих на коронавірус. Цифра наближається до нового "рекорду". Наразі найбільша кількість нових випадків було зафіксовано 3 квітня - 1494. Крім цього в Харкові з 10 квітня обмежать роботу закладів харчування, непродовольчих магазинів та посилять контроль продовольчих ринків. Також обмежать режим роботи ресторанів, барів, кафе - вони будуть працювати до 20:00. В основному будуть працювати літні веранди та майданчики. Також буде посилено контроль над роботою продовольчих ринків щодо дотримання масочного режиму та соціальної дистанції. Непродовольчим магазинам з суботи буде дозволено працювати тільки до 20:00.






Анекдот

8 квітня 2021, 13:25

Турки на прощание решили подарить Терехову цветы и вазу. Принесли вазу, поставили на стол. Пытаются поставить цветы, а верх у вазы замурован. Подходит Терехов, поднимает вазу и говорит: — Вот зараза, она ещё и без дна!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися