Жителі Харківської області стали більше довіряти поліції

Майже половина мешканців Харківщини довіряє поліції

За останній рік рівень довіри мешканців Харківської області до органів правопорядку зріс на 6%.  Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Так, за даними Центру стратегічного розвитку територій, показник довіри по Харківській області склав 49% . Ці дані озвучив очільник харківської поліції Валерій Сокуренко під час пленарного засідання XXIII сесії обласної ради VІІ скликання, яка відбулася у четвер, 27 лютого. За його словами, довіра населення – це основний критерій оцінки роботи поліції.

Крім того, керівник поліції повідомив, що на Харківщині зменшилася загальна кількість  злочинів, у тому числі категорії тяжких та особливо тяжких, майнових злочинів, злочинів учинених дітьми, раніше судимими особами та злочинів у публічних місцях.

Серед позитивних досягнень у поліції назвали впровадження "Скандинавської моделі", створення "Поліції діалогу", модернізацію служби "102", успішний запуск проєкту Національної поліції України "Поліцейський офіцер громади" та розвиток мережі відеоспостереження.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в поліції дрифт BMW на площі Конституції в Харкові назвали хуліганством і відкрили кримінальне провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися