Харків'янам розповіли, як будуть ходити поїзда: Червона зона

Попри червону зону в Харківській області поїзди будуть ходити у звичайному режимі

У Харківській області з 11 квітня впроваджуються обмеження, встановлені для червоного рівня епідемічної небезпеки. Попри це, рух поїздів буде здійснюватися у звичайному режимі. Про це повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці".

Відзначається, що у "Укрзалізниці", МІУ та МОЗ буде тиждень, для того, щоб зібрати пропозиції та виробити концепцію з організації перевезень в області.

"Укрзалізниця в черговий раз наголошує, що строго стежить за дотриманням карантинних вимог в поїздах і на вокзалах, і звертається до пасажирів з проханням обов'язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників Укрзалізниці", - написали на підприємстві.

Нагадаємо, в неділю, 11 квітня, Харківська область переходить в "червону зону" карантину. Про це в ефірі "7 каналу" розповіла заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. Чиновниця розповіла, які нові обмеження і правила будуть діяти з 11 квітня, і зазначила, що тривалість строгого карантину залежить саме від харків'ян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися