У Харкові парк Горького пішов на локдаун

Харківська область перейшла в "червону зону" карантину

У Харкові парк ім. М.Горького з 11 квітня пішов на локдаун. Про це повідомили на офіційній сторінці самого парку в інстаграмі.

Відзначається, що в парку всі атракціони, квест-кімнати Questland та розважальний центр не працюватимуть. Однак просто для прогулянок парк буде відкритий у визначені години.

Нагадаємо, в Харківській області сьогодні, 11 квітня, почала діяти "червона зона" карантину. Відзначається, що в Харкові та області тепер будуть діяти такі обмеження:

• заклади громадського харчування працюють тільки на винос і на літніх майданчиках, але відвідувачі зобов'язані дотримуватися соціальну дистанцію;

• заборонено роботу непродовольчих ринків і змішаних, в яких продається менше ніж 60% продовольчих товарів;

• заборонено роботу фітнес-центрів та спортзалів;

• заборонені масові заходи - спортивні змагання будуть проходити без глядачів;

• заборонені культурно-масові заходи (театри, кінотеатри і так далі);

• учні 5-11 класів продовжать навчання в дистанційному режимі;

• наземний громадський транспорт перевозитиме пасажирів з наповненням 50% від усіх місць, в тому числі стоячих.

Раніше "Коментарі" розповіли, що сьогодні (11 квітня) в Харківській області коронавірус виявили ще у 1374 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 117164 осіб. За добу коронавірус забрав 29 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 2208 хворих.




Морозов

15 квітня 2021, 20:44

Если в торговых местах нет свободного доступа помыть руки водой, это путь к эпидемии. Предпринимателю надо минимум раз пять сходить для гигиены в санузлы. Пони платные, он столько не может весь заработок в туалет отнести.

Надежда

12 квітня 2021, 17:01

А дети 1-4 классов болеют ,и темнемение ходят в школу и заражают друг друга и свои семьи

Активист

12 квітня 2021, 11:17

Бред это все. Барабашово оптовый 12 апреля не проехать ни пройти. 11 апреля Конный рынок.Коммунальный.Центральный.Холодногорский и др. машин.людей и торгашей больше чем когда либо.В масках 1к150 примерно.Возле ст.метро Гагаприна прямо напротив входа в АТБ кавказцы наставили палаток и ящиков с овощами прямо у людей по ногами на крупнейшей остановке общественного транспорта.Ни зайти людям ни сесть.Тут же они поставили палатки с тряпками.И все это безобразие крышует скорее всего начальник и участковый Основянского РОВД.Ведут себя как свиньи торгаши.И это 12 апреля локдаун.Почему бы не выписать штраф начальнику РОВД 17000грва.а лучше 85000грв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися