У Харкові пільговиків попросили не кататися в громадському транспорті

Харківських пільговиків попросили не їздити в громадському транспорті в годину пік

У Харкові через коронавірус та локдаун пасажирів пільгових категорій попросили утриматися від поїздок в громадському транспорті в години пік. Відповідне звернення опублікував Євген Водовозов на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Окреме прохання до містян, що мають пільги на проїзд. За можливості, утримуйтесь від поїздок у міському наземному та підземному транспорті у ранкові та вечерні години пік. Розвантаження тролейбусів, трамваїв, маршруток та підземки від надмірної кількості пасажирів дозволить зменшити захворюваність на коронавірус у Харкові та створить умови для якомога скорішого виходу нашого міста з "червоної" карантинної зони", - звернулися в харківській міськраді.

Нагадаємо, в Харківській області сьогодні, 11 квітня, почала діяти "червона зона" карантину. Раніше "Коментарі" розповіли, що сьогодні (11 квітня) в Харківській області коронавірус виявили ще у 1374 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 117164 осіб. За добу коронавірус забрав 29 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 2208 хворих.




Галина,пенсионер

15 квітня 2021, 07:42

что значитне кататься,а если человек едеь с работы?

володимир

13 квітня 2021, 05:54

что значит не кататся

володимир

13 квітня 2021, 05:54

а что им пешком ходить и что значит не кататся алучше власти не трепать своим поганым языком

атолл

11 квітня 2021, 21:40

дебильное обращение дебила, Захотелось льготнику прокатиться штук шесть остановок на троллейбусе ,скучно стало

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися