У Харкові Терехова перевірять на корупцію (ДОКУМЕНТ)

НАЗК перевірить Терехова на порушення закону України "Про запобігання корупції"

Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє в. о. міського голови Ігоря Терехова. Відповідний документ опублікувала депутат Харківської міськради від фракції "Слуга Народу" Аліна Мустафаєва, передає "Регіон Ньюз".

cn_Ipns6sgCDz6vXZWqyLhANB.jpg

Вона опублікувала відповідь від НАЗК з підписом і. о. керівника департаменту з питань дотримання законодавства про конфлікт інтересів та обмежень щодо запобігання корупції Олександра Шульги.

"Національне агентство з питань запобігання корупції інформує, що за результатами розгляду Ваших звернень від 11.03.2021 No533/0321/XМ та від 24.03.2021 Na566/0321/XМ розпочато моніторинг та контроль за виконанням актів законодавства з питань етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень, передбачених Законом України "Про запобігання корупції”, зокрема щодо одержання подарунків секретарем Харківської міської ради Тереховим Ігорем Олександровичем", - йдеться в листі НАЗК.

Нагадаємо, на останньому засіданні Харківської міської ради депутати проголосували за виділення земельної ділянки під будівництво черговий лікарні "ОН Клінік". За словами Мустафаєвої, мама Ігоря Олександровича Терехова володіє клініками "ОН Клінік", а на минулій сесії під соусами бійок, людьми з "Нацкорпусу" протягом чотирьох годин під чергову клініку сім'ї Терехова начебто виділили землю. Мустафаєва направила депутатський запит до Національного агентства з питань запобігання корупції ще в березні для розслідування правомірності прийнятого рішення.




Александр

16 квітня 2021, 10:14

Секрет Полишинеля...Кто ещё не знает?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися