У центрі Харкова на три дні перекриють вулицю

Наступного тижня у Харкові три дні будуть обмежувати рух у центрі міста

У центрі Харкова на декілька днів перекриють вулицю. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у прес-службі Харківської міської ради.

Йдеться про вулицю Костомаровського. За даними Департаменту інфраструктури, обмеження будуть пов'язані з кронування дерев у цьому районі. Так, щодня з 27 по 29 січня відрізок Костомаровської на ділянці між вулицями Алчевських і Чернишевською буде закритий для транспорту з 08:00 до 15:00. Об'їжджати позначену ділянку можна по вулицях Гаршина і Маяковського.

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", у зв'язку з погіршенням погоди патрульна поліція звернулася до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними за кермом. Водіїв просять включати ближнє світло фар, неухильно дотримуватися швидкісного режиму в відмовитися від ризикованих маневрів. Крім того, автомобілістів просять дотримуватися правил паркування і не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки. Якщо через негоду потрапили в біду - в поліції радять телефонувати "102".

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися