У Харкові до червня перекриють одну з вулиць: де не вийде проїхати

З завтрашнього дня рух транспорту буде заборонено

У Харкові завтра, 14 квітня, призупинять рух транспорту по вул. Іскринській, на ділянці від вул. Спартака до вул. Сомівської. Обмеження руху діятиме до 1 червня. Про це повідомляється на сайті Харківської міської ради.

Як пояснили в Департаменті інфраструктури, перекриття вулиці пов'язано з будівництвом житлового будинку по пр. Московському, 87.

Відзначимо, що об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях: вул. Спартака, вул. Сомівській, пров. Санжаровському та ін.

Крім того, в цей же час обмежать рух транспорту по пр. Московському, в районі будинку №80 / 82, при русі в сторону пл. Захисників України. У ХМР відзначили, що транспорт зможе проїжджати по вільній від виконання робіт смузі.

Нагадаємо, в Харкові 13 і 14 квітня будуть ремонтувати трамвайні колії по вул. Героїв Праці на ділянці від вул. Академіка Павлова до просп. Тракторобудівників. Два дня трамваї № 16, 16А, 26, 27 з 09:30 і до 15:00 будуть міняти свій маршрут.

Як повідомлялося, в Харкові тимчасово не ходять тролейбуси за маршрутом №46, а трамваї №8 змінили схему руху. Відзначається, що з 12 квітня 2021 року до 16 квітня 2021 року заборонили рух тролейбусів № 46 по Московському проспекту і бульвару Сергія Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м / р" Горизонт ".



Пвел

16 квітня 2021, 23:31

Печально, блэд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися