«Добре, що є Путін»: викладачка одного з вишів Харкова оскандалилася в соцмережі

Те, що написала доцент в соцмережі, вже розлетілося в ЗМІ

Доцент і викладачка Державної академії культури Наталя Сємєйкіна потрапила в скандал через свої слова про російського президента Володимира Путіна і ситуації на окупованому Донбасі. Скріншоти опублікував "Ньюзрум".

Так, співробітниця благодійного фонду "Харків з тобою" Ребека Бека на своїй сторінці в Facebook опублікувала пост про російськомовних громадян в Україні, розмірковуючи про те, "чому Путін лізе в Україну".

Під цим записом Сємєйкіна назвала міркування автора "випендрьожем", додавши: "А куди лізуть не російськомовні?"

picture

"Полізли на Донбас Турчинов і вся банда. У мене там повно студентів, які пишуть правду. Добре, що є Путін, може всіх не доб'ють", - йдеться в коментарі Сємєйкіної.

picture

Раніше співробітниця ХДАК на своїй сторінці в Facebook публікувала пост з посиланням на керівника так званого "Центрального виконкому Громадського Руху "Донецька Республіка" Олексія Муратова. А також Сємєйкіна залишила посилання на видання "Російська весна", доступ до якого заблокований на території України.

Свої слова, що викликали скандал, викладачка поки що не прокоментувала.

Нагадаємо, на фронті був убитий молодий хлопець з Харківської області.



Антифа

14 квітня 2021, 21:06

Олег, напиши для начала свою фамилию и поглядим кто обосрался.....А удалила потому, что сбу пришло (и в самом деле ведь не к 95 кварталу приходить, который бабосы на российском канале стс рубит на "Папике")

Олег

13 квітня 2021, 20:35

Какое право эта гадина имеет жить на нашей земле ? Вот страничка этой мрази , она все поудаляла , наверно усралась! https://www.facebook.com/semeikina

Holy Spirit

13 квітня 2021, 18:33

Не стелитесь под госдеп, не срите на коврик под дверью России и никакому Путину, Вы, нафиг не нужны! США ссыт разжеь войну пярмо в России, кишка тонка, так хоть кучу , ввиде украинской войны, да и не только украинской, наложет под дверью, устраивая aвсякие провокакции! А Турчинову, что приказали,то он и сделал - нападение на Донбасс и народ внутри страны тем самм ,совершив ряд военых тяжких преступлений, не имеющих срока давности, сообщниками которых , стали ЗСУ, исполнившие преступный приказ и нелигитивный президент Украины Порошенко, поддержавший военное преступление! Не говоря уже о сдаче территорий Украины( Крым) , иностранному государству, без единого выстрела, за это, вообще расстрел полагается!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися