Викладачка академії культури похвалила Путіна: ВНЗ жорстко висловився про жінку

СБУ дасть правову оцінку словам викладачки

Викладачка Харківської академії культури кафедри гуманітаристики та мистецтвознавства Наталія Сімейкіна похвалила Путіна в соцмережах. Перший проректор академії Юрій Лошков, коментуючи скандал, заявив, що слова жінки дискредитують її, як українського викладача. Йдеться про листування, яке наведено нижче.

l2pspfxsAt24Ouz01W0K8Vlbw.jpg

"Людина просто не думає про наслідки своїх висловлювань. Або якщо вона дійсно має таку точку зору і такі переконання, то їй, звичайно, не місце, як викладачу, українському педагогу", - сказав Лошков, пише "Суспільне".

Лошков зазначив, що свою позицію Сімейкіна академії ще не дала, оскільки у неї вимкнений телефон. СБУ також з'ясує, чи будуть реагувати на коментар викладачки правоохоронні органи.

"Вони займаються цим питанням. Це їх парафія - давати правову оцінку", - зазначив проректор.

На питання, як відреагують на ситуацію в самому ВНЗ та чи можливо звільнення викладачки, Лошков сказав, що питання буде розглядатися на кадровій комісії.

ДОВІДКА. Наталія Сімейкіна має 46-річний стаж науково-педагогічної роботи, є кандидаткою філологічних наук, доценткою. Викладає історію світової літератури, сучасний літературний процес, історію античної літератури, історію закордонної літератури середніх століть, історію світової літератури XIX ст. та інші.

Нагадаємо, 16 квітня, Зеленський зустрінеться з Макрона та обговорить з ним загострення ситуації на Донбасі та в Криму, викликане стяганням Росією військ до кордону з Україною. Президенти проведуть переговори під час робочого сніданку в Єлисейському палаці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися