У Харкові не виплачують зарплати: Люди вийшли на мітинг (ВІДЕО)

У Харкові кілька сотень людей вийшли на акцію протесту

Сьогодні, 15 квітня, працівники Харківського авіазаводу вийшли на мітинг. Відповідні відео користувачі опублікували в соцмережах.

На кадрах видно, що люди ходять по переходу на проїжджій частині туди-сюди. Вони тримають плакати "ХАЗу - зарплату", "ХАЗу - роботу". Працівники перекрили рух та на Дерев'янко утворилася пробка.

За словами очевидців, учасники протесту також заблокували рух по Білгородському шосе. Сумарно в акції беруть участь кілька сотень людей. Люди ходять по пішохідному переходу та пропускають тільки спецтранспорт та автомобілі з дітьми. Відомо, що пікет організувала первинна профспілкова організація авіаційного виробничого підприємства.

Нагадаємо, в Харківській області на початок березня 2021 року борг із зарплати на підприємствах склав понад 470 мільйонів гривень. Найчастіше гроші не отримують люди, які працюють на підприємствах промисловості. Їм не виплатили 90% від усього боргу, а це 423,8 млн гривень. В цілому борг із зарплати на 1 березня на активних на початку 2021 року підприємствах склав 471,1 млн гривень.




Владимир

15 квітня 2021, 10:08

Так все деньги на флаги ушли, краску жовто блакытну та знэсэння комунистических символов и памятников. Так что нечего ныть, зарплату не платят, кушать не за что купить, коммуналку нечем платить... вы же патриоты Нэнькы или как? Пойте гимн, говорят помогает...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися