У Харкові частина жителів до вечора залишилася без води (АДРЕСА)

Харківські комунальники проводять ремонтно-відновлювальні роботи

У Харкові, 17 квітня, жителі чотирьох районів на цілий день залишаться без води. Про це повідомили в пресслужбі КП "Харківводоканал".

Комунальники відзначили, що воду відключать до вечора, через проведення ремонтно-відновлювальних робіт. У КП перепрошують за тимчасові незручності. Водопостачання тимчасово припинять за наступними адресами:

Шевченківський район:

вул. Штурмова, 32 (п. №2, стояк), пр. Перемоги, 68-б (п. №1), вул. Старицького, 24 (п. №2, стояк), вул. Софіївська (п/с) до 20:00 17.04.21 р.

Московський район:

вул. Героїв Праці, 30 (п. №4, стояк) до 20:00 18.04.21 р.

Новобаварський район:

вул. Селянська, 30-а (п. №2) до 20:00 18.04.21 р.

Основ'янський район:

вул. Достоєвського, 22-б (п. №1, стояк) до 20:00 17.04.21 р.

Раніше "Коментарі.Харків" розповіли про харків'янку, яка знайшла у себе в шафі величезних чорних павуків, а вони були дуже схожі на отруйних каракуртів. Відповідні фотографії опублікувала в соцмережах подруга переляканою жінки та запитала куди краще звернутися за допомогою. Жінка зазначила, що павука знайшли в "сталінці", однак вулицю вона не вказала. У коментарях люди писали, що це звичайні домашні чорні павуки та боятися нічого. Однак автор поста гостро відреагувала на дані повідомлення та додала, що вона біолог. Зрештою люди мали рацію та виявилося, що це були не каракурти, а Стеатода велика (Steatoda grossa). "Подруга щаслива, я щаслива за неї, але в цьому випадку рукавички та спрей від комах цілком допоможуть, без фатальних наслідків", - підсумувала жінка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися