У Харкові до літа перекрили проспект

У Харкові дорожньо-будівельна компанія "Профіт" реконструює ділянку Московського проспекту

У Харкові з 17 квітня та до 1 червня заборонила рух по проспекту Московському - на ділянці від гімназійного набережній до вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомили в Харківській міській диспетчерській службі "1562", посилаючись на Департамент інфраструктури.

Відзначається, що на дану ділянку буде реконструювати дорожньо-будівельна компанія "Профіт". До 1 червня вказану ділянку автомобілісти зможуть об'їжджати по прилеглих вулицях:

- при русі по просп. Московському у бік майдану Конституції:  просп. Московський – вул. Примерівська - майдан Фейєрбаха – пров. Фейєрбаха – вул. Маршала Бажанова.

- при русі по просп. Московському у бік вул. Богдана Хмельницького:  просп. Московський – Гімназійна набережна – вул. Руставелі – майдан Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, згідно з даними диспетчерської міської служби, з 08:00 15 квітня по 17:00 15 липня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт КП "Харківські теплові мережі" буде заборонено рух транспортних засобів по вул. Олеся Гончара на ділянці від вул. Сумської до вул. Алчевських. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: Маяковського, Алчевських, Сумській, Весніна та іншими.

Раніше "Коментарі. Харків "розповіли про ДТП біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, 16 квітня, легковик Volkswagen Golf зіткнулася з трактором JCB. За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстань і зіткнувся з трактором, який їхав на нього. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися