У Харкові звільнили директора авіазаводу: Його місце займе професор політеху

Олександр Кривоконь очолить державне авіаційне виробниче підприємство

У Харкові, 16 квітня, звільнили генерального директора державного авіаційного виробничого підприємства Сергія Задорожного. Про це повідомили у виданні KHARKIV Today, посилаючись на відповідний указ, який вони отримали.

Відзначається, що у Сергія закінчився термін дії контракту, який розпочався 3 жовтня 2018 року. Чоловікові виплатять вихідну допомогу в розмірі шестимісячного середнього заробітку коштом частки доходу, яке отримало авіапідприємство при ньому.

На місце Задорожного прийшов 56-річний Олександр Кривоконь. Відомо, що з 2017 по 2018 він керував державним підприємством "Антонов". У "Укроборонпрому" заявили, що Олександра вибрали на нову посади, оскільки до цього він успішно показав себе на посаді директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, реалізувавши антикризову стратегію. Саме вона дозволила забезпечити підприємство замовленнями.

До цього Кривоконь керував на Південному машинобудівному заводі ім. Макарова, Заводі ім. Малишева, в корпорації "Гірничі машини". Останню декларацію Кривоконь подавав за 2018 рік як професора кафедри автомобілі та тракторобудування Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Нагадаємо, в Харківській мерії пообіцяли розвивати велосипедну інфраструктуру. Заради цього Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту проводив зустріч з велоактивістами та представниками Федерації велоспорту Харкова. Під час засідання було відзначено, що Харків є сучасним європейським містом, який розвивається в правильному напрямку і досить динамічно, тому наявність зручної та якісної велосипедної інфраструктури є дуже важливим.




ШАМАН

18 квітня 2021, 11:49

Рождённый ползать, летать не сможет! Что теперь авиазавод будет велосипеды строить?

.Валентин

17 квітня 2021, 21:22

Несколько лет назад на велозаводе, вернее его останках, брал справку о зарплате (работал там в 70-х) для оформления пенсии. Шел по развалинах и сердце кровью обливалось А ведь велозавод был гигантом велостроения в СССР Ладно, с гибелью оборонки как то понятно. А тут...

Дед Миха

17 квітня 2021, 11:42

Велозавод- гигант разворовали! А теперь "инфраструктура"!?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися