Улюблений підрядник Терехова отримає великий шматок землі на Салтівці (ДОКУМЕНТ)

Трест Житлобуд-1 отримає кілька гектарів землі по Валентинівській вулиці

У Харкові на сесії міської ради планують виділити кілька земельних ділянок під забудову по вул. Валентинівській. Про це повідомив "Харківський антикорупційний центр", посилаючись на проєкт рішення сесії міської ради.

За даними ХАЦ, ПАТ "Трест Житлобуд-1" отримає ділянку площею 0,3 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку по вул. Валентинівській, 49 та ще 2 га землі по вул. Валентинівській, 53. Також на сесії міськради планують дати дозвіл "Житлобуд-1" щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення площею майже 1 га під будівництво багатоповерхового будинку по вул. Валентинівській, 51.

У ХАЦ відзначили, що ПАТ "Трест" Житлобуд-1" є головним забудовником Харкова та головним освоювачем бюджетних коштів. Дана фірма є генпідрядником реконструкції зоопарку. Бенефіціаром фірми вказали Олександра Харченко.

Нагадаємо, в Харкові комунальники шукають людей, які створять для них проєкт реконструкції трамвайної колії по вулиці Весніна та Журавлівському спуску. Йдеться про реконструкцію в рамках розширення проїжджої частини по вулиці Весніна та Журавлівського спуску, яку анонсували в мерії. Комунальники планують демонтувати 2 кілометри трамвайних колій на Журавлівському спуску та встановлять 1 км трамвайної колії, який буде працювати по реверсивній схемі руху. Також по вул. Весніна демонтують 1,54 км трамвайної колії в одноколійному вимірі та встановлять 975 метрів трамвайної колії для реверсивного руху трамваїв. Крім цього на обох ділянках реконструюють зовнішнє електропостачання.




Руслан

18 квітня 2021, 20:28

Все своим, жилстрой не строит садики, школы и соц инфраструктуру, выгоняют кварталы домов на украденной по кооперативной схеме земле, продают а деньги в карман.

Алла

18 квітня 2021, 16:26

Та хто б сумнiвався!

Андрей

18 квітня 2021, 06:16

От жилстрой - 1 такие бюджетные дома, что которые, не успев достроиться, рушатся.

Инна

18 квітня 2021, 04:40

А мне?

Алексей

17 квітня 2021, 21:24

Я хочу под застройку участок

Людмила Вы забыли, что сказал мвф. Мы не должны развивать тяжёлое машиностроения.

17 квітня 2021, 21:01

Земля уже в эксплуатации с прошлого года. Возведёно уже два корпуса. Не надо обманывать людей. Ну, а по-поводу огородов, земля практически не обрабатывается,.

Иван

17 квітня 2021, 20:55

Жилстрой1 хоть не оставляет недостроев или долгостроев. Может не очень качественно, но никогда никого не обманули.

Александр

17 квітня 2021, 20:45

"Спокойный район" тут умер, как только дамбу на Познанской открыли для проезда. Эти дома абсолютно ничего не решают в этом плане. Надеюсь, что теперь Валентиновскую протянут до Салтовского шоссе (700 метров делов) и наконец нормально ездить можно будет. А после этого я бы ещё и троллейбус до Кулиничей пустил (отдельный маршрут). Кому интересно, гляньте по карте, так намного ближе из Кулиничей к метро добираться будет.

Александр

17 квітня 2021, 17:20

Они уже там 4 дома возводят по 5 и 4 этажа построены, а землю ещё невыделили.

Марьяна

17 квітня 2021, 15:19

Жили спокойно. Люди огороды сажали. А теперь ездят туда-сюда машины, и вместо огородов будут дома. Класс. Прощай спокойный район.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися