У Харкові на ринку "Барабашово" порушували карантин: чиновник збрехав (ВІДЕО)

На ринку "Барабашово" правоохоронці виписують штрафи за порушення карантину

У Харкові сьогодні, 18 квітня, правоохоронці перевіряють торговельні павільйони на ринку "Барабашово". Усім, хто не дотримується карантину, поліцейські виписують штрафи. Про це повідомили в Телеграм-каналі "Труха.Харків". Також це підтвердив кореспондент "Коментарів".

Іронічно те, що перевіряти ринок прийшли після того, як вчора (17 квітня) чоловік на Toyota Camry влетів у натовп і збив двох людей. Винуватцем виявився 41-річний харків'янин, який знаходився в неадекватному стані.

Після цього ДТП прессекретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев заявив, що люди на ринку займалися касовими перерахунками і торгівля там не ведеться. Однак кореспондент "Коментарів" розповів, що на ринку люди спокійно торгують і продовжують працювати. Схоже, що правоохоронці також відреагували на ДТП і сьогодні нагрянули на ринок із перевірками.

Нагадаємо, на місце події виїжджали медики і поліцейські. В результаті ДТП постраждали 50-річний чоловік (у нього було діагностовано перелом кістки стопи, медикам довелося його госпіталізувати) і жінка (медики допомогли їй прямо на місці. У постраждалої був діагностований забій м'яких тканин ноги).

Раніше "Коментарі. Харків" розповідали про ДТП біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, де 16 квітня легковик Volkswagen Golf зіткнулася із трактором JCB.

За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстані і зіткнувся з трактором, який їхав у протилежному напрямку. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися