Харківський мільйонер сказав, що потрібно "пінати" людей без масок у громадських місцях

Юрій Сапронов викинув людей без масок із ліфту

Харківського мільйонера і колишнього конкурента Кернеса на виборах Юрія Сапронова обурюють українці, які знаходяться без масок у громадських місцях або в міському транспорті. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Замість того, щоб сидіти п***іди на диванах і тільки штурхати владу (заслужено, звичайно, що заслужено, адже пр***ів багато) і дорікати лікарям, як все погано у лікарнях (так, погано, скільки є у них грошей на ліки, ліжка, кисень і так далі, стільки вони й використовують, здебільшого героїчно, реально героїчно).

Вийдіть на вулицю і пройдіть по кафе-ресторанах-магазинах і місцях громадського руху, йдіть на конфлікт: штовхайте громадян за маски, за відстані, за збіговиська і так далі. Закликайте до совісті, обурюйтеся, робіть зауваження, залучайте поліцію. Нуль самодисципліни, розуміння людей. Нуль. Безпечність і по* * *зм. Часто-густо, як і раніше", - написав Сапронов.

Також у коментарях Сапронов зазначив, що свариться із людьми без масок щодня і нещодавно навіть "викинув" двох людей із ліфту.

Зазначимо, що в Харківській області станом на 18 квітня коронавірус виявили у 1588 осіб. В області його діагностували вже у 125 439 осіб. За добу коронавірус забрав 35 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2403 хворих, одужало – 96 272, перебувають під наглядом медиків 26 764 особи.

Нагадаємо, в Харківській міськраді прокоментували трагічну ситуацію, яка сталася в пологовому будинку №2 та отримала суспільний резонанс. Там за вечір померли відразу дві породіллі.

За словами заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення, обидві жінки хворіли на коронавірус і померли від легеневої недостатності.



Елена

19 квітня 2021, 23:11

Арина, неееет вакцин, от слова совсем! Вы не знали? И что - в Харькове карантин? С таким количеством заболевших и погибших мы еще долго будем в первых рядах , благодаря ТАКОМУ карантину.

Елена

19 квітня 2021, 23:03

Правильно! Поддерживаю! Вчера умерла моя крестная из-за таких долб@@в. Она задохнулась. А кто -то маску не надел, видите ли тяжело дышать.

Арина

18 квітня 2021, 17:39

Доброта спасает мир. Делают прививки, для того , чтобы не бояться людей , а пинать граждан не нужно. Страх и злость разрушает организм человека.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися