Харківський авіазавод змінив керівника: нового директора представлять сьогодні

Харківський авіазавод знаходиться в стані банкрутства

У Харкові сьогодні, 19 квітня, керівництво "Укроборонпрому" представить нового директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (авіазавод). Про це повідомили в пресслужбі "Укроборонпрому".

Зазначається, що новий директор Олександр Кривоконь разом із заступником генерального директора державного концерну "Укроборонпром" із виробництва Ігорем Фоменком розкажуть про кадрові зміни на авіазаводі. Відомо, що авіапідприємство вже шість років є банкрутом.

Нагадаємо, в Харкові 16 квітня звільнили генерального директора державного авіаційного виробничого підприємства Сергія Задорожного. Вже 17 квітня на його місце прийшов 56-річний Олександр Кривоконь. Чоловік із 2017 по 2018 роки керував державним підприємством "Антонов".

В "Укроборонпромі" заявили, що Кривоконя вибрали на цю посаду, оскільки до цього він успішно зарекомендував себе на посаді директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, реалізувавши антикризову стратегію. Саме вона дозволила забезпечити підприємство замовленнями.

До цього Кривоконь керував на Південному машинобудівному заводі ім. Макарова, Заводі ім. Малишева, в корпорації "Гірничі машини". Останню декларацію чиновник подавав за 2018 рік як професор кафедри автомобіле- та тракторобудування Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській мерії пообіцяли розвивати велосипедну інфраструктуру. Заради цього Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту проводив зустріч із велоактивістами та представниками Федерації велоспорту Харкова.




Юрий

19 квітня 2021, 11:14

"Потому, что из всех коридоров Им казалось сподручнее вниз." В. Высоцкий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися