У Харкові жителям п'яти районів відключили воду (АДРЕСА)

Харківські комунальники проводять ремонтно-відновлювальні роботи

У Харкові 22 квітня мешканці п'яти районів залишаться без води. Про це повідомили в пресслужбі КП "Харківводоканал".

Комунальники відзначили, що воду відключать до вечора через проведення ремонтно-відновлювальних робіт. У КП перепрошували за тимчасові незручності.

Водопостачання тимчасово припинять за такими адресами:

Шевченківський район:

вул. Софіївська (п/с) до 20:00 22.04.21 р., вул. Ахсарова, 17 (п. №11), пр. Людвіга Свободи, 24 (п. №2, спарений стояк) до 20:00 22.04.21 р.

Київський район:

вул. Пушкінська, 19 (п. №1, стояк), вул. Чайковського, 33-б (п. №3, стояк) до 20:00 22.04.21 р.

Московський район:

Салтівське шосе, 155/93 (п. №5, стояк) до 20:00 22.04.21 р.

Слобідський район:

пр. Героїв Сталінграда, 177-а (спарений стояк) до 20:00 22.04.21 р.

Холодногірський район:

пров. Верховський, 5 (п. №1, стояк) до 20:00 22.04.21 р.

У пресслужбі установи повідомляють, що крім планових робіт, працівники відпрацьовують і аварійні виклики. Для цього на вулицях Харкова працює близько 340 одиниць спеціальної техніки.

Нагадаємо, на вчорашню четверту сесію Харківської міської ради запросили всесвітньовідомого дитячого лікаря Євгена Комаровського, який розповів депутатам про особливості лікування та поширення коронавірусу в Україні та закликав їх доносити цю інформацію до своїх виборців. Також лікар звернувся до депутатського корпусу міста Харкова з двома проханнями: одна - від імені лікарів та місцевих жителів, друга - особисто від себе.

"Це ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров'я, де заможні держави "скидаються" для допомоги бідним. Ця вакцина, яка приїхала, це вакцина безплатна для України. Вона призначена для самих "нещасних", тобто для глибоко літніх людей, інвалідів, для лікарів, які знаходяться на передовій. Тому якщо раптом виявиться, що хтось із депутатів вакцинувався Pfizer та ще й почне розповідати про це на весь світ, це буде ганьба на всю країну. Я б не хотів червоніти за депутатський корпус мого міста, тому дуже вас про це прошу", - присоромив лікар депутатів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися