"Майте совість!" - лікар закликав харківських депутатів не робити щеплення вакциною Pfizer

Комаровський звернувся до депутатів із проханнями від імені усіх лікарів і харків'ян

На сьогоднішню 4-ту сесію Харківської міської ради був запрошений всесвітньо-відомий дитячий лікар Євген Комаровський, який розповів депутатам про особливості лікування та розповсюдження коронавірусу в Україні й закликав їхтдоносити цю інформацію до своїх виборців.

Також лікар звернувся до депутатського корпусу міста Харкова з двома проханнями: одне - від імені лікарів і місцевих жителів, друге - особисто від себе.

За словами Комаровського, у Харкові через значний брак місць у стаціонарах лікарень багато містян вимушені лікуватися вдома з використанням кисневих концентраторів.

"Ми маємо усі розуміти: якщо ми у якомусь районі вимкнули електропостачання, то у цьому районі 10, 20 чи 30 осіб залишилися без кисню. Доки ми маємо проблеми з місцями та киснем, потрібно по-мінімуму організовувати всілякі "профілактики" електричні", - звернувся лікар до відповідальних осіб і депутатів.

Також Комаровський наголосив на тому, що є деякі речі, на які публічні особи не звертають увагу, оскільки для них вони не є очевидними.

"Два дні тому в Україну приїхала вакцина Pfizer. Хочу одразу попередити депутатів, чиновників, публічних осіб міста, щоб Харків не виглядав негарно, коли хтось із публічних осіб, відомих і шанованих у місті, напише десь у соціальних мережах, що він вакцинувався Pfаizerом", - застеріг Комаровський.

Він пояснив, що вакцина Phizer, яка прибула до України, надіслана за ініціативою Covax.

"Це ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров'я, де заможні держави "скидаються" для допомоги бідним. Вакцина, яка приїхала, - це вакцина безкоштовна для України. Вона призначена для найбільш "нещасних", тобто для глибоко літніх людей, інвалідів, для лікарів, які на передовій. Тому якщо раптом виявиться, що хтось із депутатів щепився Pfizerом, ще й почне розповідати про це на весь світ, це буде ганьба на всю країну. Я б не хотів червоніти за депутатських корпус мого міста, тому дуже вас про це прошу", - присоромив лікар депутатів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на засіданні Харківської міськради Комаровський пояснив, чому в Україні не вдалося виробити "колективний імунітет".



Сварожич

25 квітня 2021, 06:26

Убрать этого клоуна подальше, пусть схоронится вместе с Супрун, а прививочкой этой проколоть всех депутатов, чиновников, мэров, министров и ментов с СБУшниками и про судей не забудьте, вместе с супругами (деток можно не трогать, перевоспитаем). Да не по разику, а по всей строгости, сколько там они хотят по 3 или 5 прививочек и посмотрим сколько доживёт до следующих выборов, если до нового года все не передохнут! И масочками их обвесить как Байдена(2-3 штуки на рыло) и , чтобы ели, спали ,срали - всё в масочке любимой, им эже так нравиться на нас это дерьмо цеплять!!! А простому человеку они и даром не нужны, как и масочки эти "обязательные". Закаляйся народ иначе гриппом этим каждый год болеть будете как и болели и пугать вас будут ещё сильнее, их(министров и медиков) за это Запад грантами кормит! Голова не только для того что бы в неё кушать и брехню слушать, Дамайте!

Леонид

23 квітня 2021, 19:33

Украинцы оказались "кроликами", хотя президент говорил противоположное.

Я так и не поняла: Pfizer это хорошо или плохо?

23 квітня 2021, 08:15

я так и не поняла: Pfizer это хорошо или плохо?

Владимир

22 квітня 2021, 22:09

Я думаю,депутаты всех уровней уже поделили эту вакцину между собой!

Оль

22 квітня 2021, 14:44

Александр, вы невнимательно прочли текст. про "здох" в тексте ничего нет

Александр

22 квітня 2021, 12:40

Пусть не дурит людей. весь Израиль привит этой вакциной и никто не здох.

Ася

22 квітня 2021, 07:14

... всё, что запад делает для украины - это завуалированная или открытая издёвка!

Ася

22 квітня 2021, 07:13

... всё, что запад делает для украины - это завуалированная или открытая издёвка!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися