«Там починаються якісь штуки прикольні»: Моргенштерн не приїде до Харкова (ВІДЕО)

Російський репер скасував свої концерти в Україні через страх

Репер з Росії Алішер Тагирович Валєєв (Morgenshtern) заявив, що не поїде в Україну з концертами. Відповідне відеозвернення він опублікував у себе в Instagram.

"Зараз ми взагалі не поїдемо, бо там починаються якісь штуки прикольні. І, схоже, знову будуть переноситися концерти, тому що велика частина артистів уже все перенесли. Особливо після історії з Одесою. Мені страшно банально, я не буду брехати. мені страшно їхати", - повідомив виконавець.

Моргенштерн повинен був виступити 3 червня - в Києві, 4 червня - в Харкові та 6 червня - в Запоріжжі. У Харкові ціна на квитки варіювалася від 600 і до 2490 гривень.

Нагадаємо, восени 2020 року Алішер отримав премію "Жінка року", яку вручав журнал Moda Topical.

"Ой, дівчатка, хочу поділитися з вами своєю великою перемогою - сьогодні я отримав премію ЖІНКА РОКУ! Останні кілька місяців я сидів та думав, а що ж далі? Я вже став найпопулярнішим, прослуховується і найбільш обговорюваним артистом 2020 року, та ця нагорода - ковток свіжого повітря для мене. Є куди рухатися далі! Тепер тільки вперед! До нових вершин!", - іронічно описав свою перемогу репер.

Раніше спікер української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів, коли варто очікувати зниження ескалації на лінії фронту на Донбасі. За його словами, зниження ескалації очікується після чергового засідання мінської ТКГ, яке відбудеться 28 квітня. Він зазначив, що на зустрічі політичних радників лідерів країн нормандської четвірки був зроблений особливий упор на те, щоб дотримуватися режиму повного припинення вогню.




Саня

22 квітня 2021, 18:06

Я очень, рад что это к нам не приедет. Спасибо всем кто к этому сопричастен.

Руля

22 квітня 2021, 14:51

Да накой этот фрик аморальный нужен!

ВИК

22 квітня 2021, 14:13

Слава Богу!!!

Ххх

22 квітня 2021, 13:47

Интересно, а лохов, которые купили билет кинут и ничего не вернут

Ek

22 квітня 2021, 13:18

Wednesday, а вы и не идите на концерт. Молитесь дальше... Вам то какая вообще разница?

Н.

22 квітня 2021, 12:25

Очень хорошо, что он не приедет. У нас своих таких хватает. P.S. Однако странно, что человек, написавший на лбу 3 шестерки чего - то боится!

Wednesday

22 квітня 2021, 11:32

Какая хорошая новость, мои молитвы были услышаны ;-D

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися