У Харкові готують бомбосховища (ФОТО)

У Харківській міськраді створять онлайн-карту бомбосховищ

У Харкові фахівці зараз створюють інтерактивну карту для укриття людей. Також в місті працюють над онлайн-картою, де можна буде дізнатися розташування кожного укриття. Про це повідомили у виданні "Харківські.Вісті", посилаючись на профільний департамент міськради.

"Ми завершуємо роботу по створенню інтерактивної карти. Вона створюється нашим департаментом спільно з міським комунальним підприємством "Міський інформаційний центр". Карта буде інтерактивна та більш глибока, ніж та, яку ми робили разом з ДСНС", - повідомив заступник директора Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Олександр Пушкарьов.

Відзначається, що в Харкові також передбачені притулку для людей, які працюють на підприємствах в умовах надзвичайних ситуацій. Фотографії такого притулку, розташованого на території тролейбусного депо №2, можна подивитися нижче.

За словами Пушкарьова такий притулок розрахований на 300 осіб та там є все для проживання: вода, санвузол, система очищення повітря, а продукти будуть поставлятися. Там можна перебувати 2-3 діб. Також в місті до притулків провели світло та водопостачання.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту, спровокована російською стороною, турбує багатьох українців. Уряд робить все можливе, щоб армія змогла відбити можливу атаку військовослужбовців РФ. Як інформують в департаменті комунікації МВС, 19 квітня була проведена інспекція підрозділів міністерства на Донбасі. За словами глави МВС, Росія не тільки фінансує бойовиків в ОРДЛО, а й активно стягує різні війська і техніку до українських кордонів. Аваков стверджує, що зараз противник представляє найбільш "масивну" загрозу, адже такої кількості російських сил поблизу України не спостерігалося останні шість років, починаючи з 2015 року.

"Коментарі" також писали, що раніше глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що наша країна готова до масштабної російської агресії, до чого наша країна буде відражати її як дипломатичним, так і військовим шляхом.




Активист

22 квітня 2021, 14:20

ИДИОТЫ И МАРАЗМАТИКИ. ПРИДУМАЛИ С КЛОУНОМ СЕБЕ ВРАГА И ИЩУТ КАК ГУСИ КУДА МОРДОЙ ПОГЛУБЖЕ СПРЯТАТЬСЯ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися