У Харкові підірвуть величезну будівлю: друга спроба

У неділю на вулиці Чоботарській планують підірвати елеватор

У Харкові 25 квітня знову підірвуть занедбаний елеватор. Через це змінять маршрути руху транспорту по вулиці Євгена Котляра. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Зазначається, що елеватор на вулиці Чоботарській планують підірвати з 10:00 до 11:00. Адміністрація Холодногірського району попередила харків'ян, що під час підриву поруч із будівлею стояти украй небезпечно.

Цікаво, що це вже не перша спроба знищити занедбану будівлю зерносховища. Так, у жовтні 2020 року її вже підривали, проте основна частина комплексу залишилася стояти. Після підриву робочі довго розбирали завали.

Нагадаємо, в Харкові фахівці створюють інтерактивну карту для укриття людей. Також у місті працюють над онлайн-картою, де можна буде дізнатися розташування кожного укриття. Про це повідомили у виданні "Харківські. Вісті", посилаючись на профільний департамент міськради.

"Ми завершуємо роботу по створенню інтерактивної карти. Вона створюється нашим департаментом спільно з міським комунальним підприємством "Міський інформаційний центр". Карта буде інтерактивна, більш глибока ніж та, яку ми робили разом із ДСНС", - повідомив заступник директора Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Олександр Пушкарьов.

Раніше "Коментарі" писали, що 9 квітня була проведена інспекція підрозділів міністерства на Донбасі. За словами голови МВС, Росія не тільки фінансує бойовиків в ОРДЛО, а й активно стягує різні війська та техніку до українських кордонів.

Аваков стверджує, що нині противник представляє найбільш "масивну" загрозу, адже такої кількості російських сил поблизу України не спостерігалося останні шість років, починаючи з 2015 року.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися