У Харкові передумали підривати елеватор: Транспорт не змінюватиме свій маршрут

Обіцяний підрив харківського елеватора перенесли

У Харкові з технічних причин перенесли підрив частини елеватора біля Південного вокзалу. Про це повідомили "Суспільне. Харків", посилаючись на начальника відділу маркетингу "Трест Житлобуд-1" Олександра Чернова.

Відзначається, що перенесення пов'язане з технічними проблемами підрядника, які зараз вирішуються. За словами чиновника, на місці елеватор хочуть побудувати житловий комплекс, який складатиметься з трьох 16-поверхових будинків. Точна дата підриву поки невідома.

Нагадаємо, підірвати елеватор обіцяли 25 квітня, а саме з 10:00 до 11:00. Через це в Департаменті інфраструктури писали, що в цей день автобусні маршрути №238е, 250е, 277е, 278е, 282е, 302е, 303Е змінять напрямок руху та трамваї №12, 20 будуть ходити по іншому, а трамвай №1 взагалі не буде курсувати. Однак в пресслужбі вже прибрали дані повідомлення про зміну руху.

ДОВІДКА. Елеватор не використовують уже з 1995 року. Будівля знаходилася в аварійному стані та поступово руйнується. Попри це екстремали часто відвідували дане спорудження, щоб отримати свою дозу адреналіну. Один з так званих руферів у 2016 заліз на вершину будівлі, щоб зробити Селфі, проте не втримався і полетів вниз з 60-метрової висоти. Хлопець розбився на смерть.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові, 24 квітня, з 08:00 до 14:00 перекриють рух транспорту по вул. Чернишевській на ділянці від пров. Мар'яненка до вул. Скрипника. Відзначається, що комунальники будуть займатися кронування дерев. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Пушкінській, пров. Мар'яненка, вул. Гоголя та іншим прилеглим.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися