У Харкові модернізували танк: Монстр пройшов своє перше випробування (ВІДЕО)

Завод Малишева модернізував танк Т-64БМ2

У Харківській області оновлений танк Т-64БМ2 "Булат" пройшов своє перше випробування та зробив серію пострілів на полігоні Харківщини. Про це повідомили Defense Express та опублікували відповідне відео.

Відзначається, що модернізований танк оснастили новим двигуном 6ТД, оскільки попередній працював уже на межі своїх можливостей. Це значно прискорило машину та поліпшило маневровість. Однак, щоб встановити нове "серце" залізному монстру довелося розширити габарити в кормовій частині.

Збором моторно-трансмісійного відділу займався "Завод ім. Малишева". Зараз на харківському підприємстві працюють ще над 12 моторно-трансмісійними відділами для Т-64БМ2. Йдеться про перший ротний комплект нових машин.

Нагадаємо, 20 квітня в Харкові на бронетанковому заводі вибухи перелякали місцевих жителів. Однак виявилося, що це просто силовики проходили масштабні навчання. До цього ще 14 квітня в Харківській області розпочалися багатоетапні антитерористичні навчання, які триватимуть до кінця травня.

Раніше "Коментарі" розповіли, що державний завод імені Малишева винен своїм співробітникам 26,6 мільйона гривень. Зараз підприємство реалізує нову антикризову систему. Завдяки цій системі співробітникам пообіцяли виплатити зарплати вже в травні.

Зараз завод повинен своїм працівникам гроші за березень та за другу частину лютого 2021 року (за першу частину вже виплатили). Крім цього, підприємство продовжує процес мінімізації збитків. Так, у 2019 році збитки заводу склали 420 млн грн, у 2020 році - всього 112 млн грн, за 2021 рік взагалі планується вийти в плюс. Уже в другому кварталі 2021 року підприємство почне модернізацію партії танків Т-80УД.




Сергей

28 квітня 2021, 06:36

Где Таиланд и Пакистан? Чего молчит УСЭ?

ччч

28 квітня 2021, 00:21

Говно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися