У Харкові на два дні перекриють вулицю

Сьогодні в Харкові не ходять два тролейбуси

У Харкові 27 та 28 квітня з 08:00 до 20:00 будуть перекривати Куликовську вулицю. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає харківська міська диспетчерська служба тисяча п'ятсот шістдесят два.

Відзначається, що дорогу перекрили від Куликівського спуску до будинку № 34 по однойменній вулиці. Обмеження пов'язані з будівельними роботами. Їх проводить ТОВ "Куликівський". Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Дарвіна, Куликівському спуску та іншим.

Нагадаємо, в Харкові тролейбуси № 7 і 46 не ходитимуть 26, 29 і 30 квітня з 09:30 до 16:00. Відзначається, що КП "Шляхрембуд" буде асфальтувати дорогу, через це забороняється рух тролейбусів по просп. Московському і бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м / р" Горизонт "з тимчасовим припиненням роботи тролейбусів №46.

Також 27 та 28 квітня з 09.30 до 16.00 забороняється рух тролейбусів по просп. Московському і бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м / р" Горизонт "і по вул. Плитковій і вул. Шарикової на ділянці від просп. Московського в РК" Східне "з тимчасовим припиненням роботи тролейбусів № 7, 46.

Раніше "Коментарі" розповіли, що на четвертій сесії Харківської міськради, депутати прийняли рішення про присвоєння окремої ділянки дороги назви. Так в Харкові з'явився "Проспект Машинобудівників" . Про це стало відомо з трансляції засідання мерії. Новий проспект розташовується біля Центрального ринку, між двома перехрестями: провулка піскунівське і вулиці Чоботарській і вулиці Різдвяної з вулицею піскунівське.




Сергец

26 квітня 2021, 18:39

Почему перекрыли горбатый мост, это создало таки большие неудобства водителям, надо бы открыть проезд в эту сторону

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися