У Харкові зоопарк відремонтує гараж по ціні величезного приватного будинку з ремонтом

Харківський зоопарк планує реконструювати гараж майже за 14 млн гривень

"Харківський зоологічний парк" збирається реконструювати гараж в Харківському зоопарку за 13 мільйонів 800 тисяч гривень. Відповідний тендер комунальна організація опублікувала на сайті державних закупівель "Прозорро", передає Харківський антикорупційний центр.

У ХАЦ відзначили, що ще у 2020 році зоопарк проводив тендер на реконструкцію гаража. Тоді вартість договору склала 7 млн 470 тис. Гривень та його підписали з ТОВ "Будівельна фірма Промтекс". Договір уже закрили. Дивно, що за рік вартість ремонту збільшилася вдвічі. За даними ХАЦ, загальна вартість може скласти 21 млн грн.

За такі гроші в Харкові можна купити будинок площею 350 кв.м. з авторським ремонтом, трьома спальнями, більярдною кімнатою, спортзалом та басейном, джакузі та домашнім кінотеатром. Будинок буде обладнаний системою сигналізації та відеоспостереження, системою хімводоочищення, власною свердловиною, електрогенератором тощо.

Також в ХАЦ нагадали, що 13 млн грн потрібно Харкову, щоб купити кисневу трасу. Дані гроші міськрада чекає з державного бюджету. А 13 мільйонів на ремонт гаража виділять саме з міського.

Раніше "Коментарі" розповіли, що керівниця головної каси одного з поштових відділень "Укрпошти" в місті Лозова вкрала страховий мішок, в якому знаходилися кошти для пенсій, соціальних виплат і грошових переказів. Гроші вона переклала у звичайний поліетиленовий пакет із супермаркету. Інцидент стався в селі Слобідське при перевезенні поштових відправлень службовим автомобілем. Те, що страховий мішок відсутній, помітили співробітники відділення.




Татьяна

30 квітня 2021, 15:11

Ничего не меняется...уже Кернеса нет..кто ворует у людей из Харькова?

Владимир

30 квітня 2021, 11:10

как модно допускать такое, когда в домах текут крыши, облупленные подъезды, гнилые трубы водо, теплоснабжения, разбитые дороги?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися