Під Харковом двоє чоловіків об'єдналися та нарубали лісу на 750 тисяч (ФОТО)

На Харківщині судитимуть "чорних" лісорубів

У Харківській області судитимуть чоловіків, які вирубали 93 дуби. Подробиці розповіли в пресслужбі прокуратури. 

За даними правоохоронців, 39-річний чоловік об'єднався з 26-річним. Разом вони рубали ліс на території Вовчанської міської об'єднаної територіальної громади. Всього нарубали на 750 тисяч гривень збитку.

Чугуївська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний висновок на двох чоловіків за незаконну вирубку лісу (ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України). Чоловікам повідомили про підозру у злочині 25 квітня. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.

Нагадаємо, у Харківській області, 2 квітня, близько 13: 40 поліція Богодухівського районного відділу зупинила поблизу села Олександрівка автомобіль ЗІЛ-130, завантажений деревиною. У жителів не було ніяких дозвільних документів на дерево. Правоохоронці встановили місце вирубки, де виявили 2 легковики ВАЗ та 5 чоловіків віком від 30 до 45 років.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Пісочинській селищній раді повідомили про те, що 22 квітня в поліцію надійшло два повідомлення про різні випадки крадіжки дерев, а саме - туй з території державних установ. Перші дерева вкрали з території стадіону Пісочинської ЗОШ. Там безслідно зникли три молодих туї сорту "Туя куля мала". Інші хвойні в кількості двох штук вкрали з декоративної клумби біля Центру первинної медичної допомоги №2. Там злодіїв залучили "туї Смарагд". Загальна вартість вкраденого майна склала 2500 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися