У суботу два харківських тролейбуса ходитимуть по іншому

У суботу тролейбуси за маршрутами №18 та 50 підуть по-іншому

У Харкові, 1 травня, з 06:00 до 19:00 заборонили тролейбусам їздити по площі Свободи (на ділянці, обмеженій вулицями Сумською та Трінклера, від вулиці Трінклера до проспекту Науки). Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що обмеження пов'язані з тим, що на площі проходить виставка "Харків - місто людей праці". Інакше будуть курсувати тролейбуси за маршрутами №18 і 50:

• №18: розворотне коло "Лікарня швидкої допомоги" - вулиця Балакірєва - вулиця Дерев'янко - проспект Науки - проспект Незалежності - вулиця Сумська - розворотне коло "Парк імені Горького";

• №50: П'ятихатки - Білгородське шосе - вулиця Сумська - проспект Незалежності - лівий поворот на проспект Науки біля пам'ятника козаку Харко.

Нагадаємо, в Харківській області 1 та 2 травня віруючих прийматимуть 315 храмів. За попередніми розрахунками, святити великодні кошики в храми прийдуть 50 тисяч людей. При цьому за порядком в області будуть стежити 1800 правоохоронців: 1255 поліціянтів, 160 військовослужбовців Нацгвардії, понад 360 курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ та 100 курсантів академії Національної гвардії України. Правоохоронці стежитимуть за порядком і дотриманням карантинних обмежень. Жителів попросили дотримуватися дистанції та бути в масках.

Раніше "Коментарі" розповіли, що по всій Україні "Укрзалізниця" додасть нові поїзди на великодні свята. Відзначається, що оновлений список рейсів потрібен, щоб уникнути в поїздах і на вокзалах великого скупчення людей. Дане рішення має рівномірно розподілити пасажиропотік так, щоб жителі могли дотримуватися соціальну дистанцію. З Харкова запустять наступні додаткові рейси.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися