У Харкові пройшла виставка тролейбусів та їх маленьких копій (ФОТО)

У центрі Харкова працівники тролейбусного депо консультували з працевлаштування

Вранці, 1 травня, в Харкові пройшла виставка різних моделей тролейбусів. Спочатку тролейбуси сучасних та старих моделей їхали від вулиці Університетської до Сумської, а потім до Центрального парку (Горького). А вже вдень весь транспорт перетворився в експонати біля станції метро "Держпром". Про це повідомили в пресслужбі ХОДА, а фотографії експонатів опублікував "Слобідський край".

Відзначається, що на виставці представили найсучасніші тролейбуси з автономним ходом, моделі "Богдан", ЛАЗ, чеська "Шкода" 1997 року випуску та спецтролейбус технічної допомоги, який випустили в середині 1980-х років. Також на виставці представники тролейбусних депо відповідали на питання про історію транспорту та консультували з питань працевлаштування.

Нагадаємо, в Харкові на травневі свята "Укрзалізниця" запустить додаткові рейси. Відзначається, що до Харкова продовжать маршрут поїзда №242 / 241 - 210/212, який об'єднує повідомлення Одеса - Дніпро. При цьому з Харкова він відправиться 30 квітня і 4 травня. Крім цього продовжили та потяги до Одеси №251 / 252 Харків - Миколаїв, які будуть виїжджати з Харкова 29 квітня і 9 травня, а з Одеси - 30 квітня та 10 травня. У пресслужбі також нагадали, що при поїздках потрібно дотримуватися маскового режиму.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові, 1 травня, з 06:00 до 19:00 заборонили тролейбусам їздити по площі Свободи (на ділянці, обмеженій вулицями Сумською та Трінклера, від вулиці Трінклера до проспекту Науки). Відзначається, що обмеження пов'язані з тим, що на площі проходить виставка "Харків - місто людей праці". Інакше будуть курсувати тролейбуси за маршрутами №18 і 50.




Шеф

2 травня 2021, 15:10

Отстойная выставка. Даже с нулевых ЗиУ и рокары не сохранили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися