Як на Харківщині «освятили» віруючих: священник запізнився, усе забув і облив усіх із відра (ВІДЕО)

Під Харковом люди кілька годин чекали священника

У Харківській області священник нібито забув святу воду, свічки та кадило. Про це повідомили в телеграм-каналі "ТРУХА Харків" і опублікували відео, де чоловік із відра освятив усіх віруючих.

Очевидці розповіли, що на священника чекали ще о 6 годині ранку в селах Шийківка та Ізюмське (Харківська область). Чоловік не відповідав на дзвінки та приїхав лише через півтори години.

Коли ж священник приїхав, виявилося, що він забув усі атрибути, оскільки дуже поспішав. Однак священнослужитель викрутився: набрав води у відро і облив із нього усіх людей.

Нагадаємо, в Харківській області на Великдень до храмів прийшло менше людей, аніж планувалося. На Харківщині в богослужіннях 2 травня взяло участь понад 37 тисяч осіб. При цьому в поліції, за попередніми розрахунками, які зробили 30 квітня, планувалося, що прийти до храмів повинні були 50 тисяч парафіян.

Безпеку біля храмів забезпечували понад 2100 поліцейських, хоча спочатку планувалося, що їх буде всього 1800. У святкову ніч службу несли працівники поліції, військовослужбовці Нацгвардії, патрульні поліцейські, викладачі та курсанти установ вищої освіти МВС і працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Раніше "Коментарі" розповідали, що у Харківській області станом на 2 травня коронавірус виявили у 342 осіб. Цей показник - третій по країні. На першому місці - Дніпропетровська область із 804 новими випадками, на другому - Донецька (418).

В області COVID-19 діагностували у 137 101 людини. За добу коронавірус забрав 28 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2778 хворих, видужало - 108 955, знаходиться під наглядом медиків 25 368 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися