У Харкові до серпня перекрили цілий шляхопровід: як об'їхати

У понеділок ремонтники з поліцейськими перекрили шляхопровід

Сьогодні, 3 травня, о 09:30 в Харківській області перекрили рух транспорту на Пісочинському шляхопроводі. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

Зазначається, що тут планують виконати капітальний ремонт на автомобільній дорозі загального користування "Під'їзд до міжнародного аеропорту м. Харків зі сторони м. Києва" км 0+518. Роботи планують проводити до серпня.

Об'їхати перекриту ділянку можна по дорогах М-29, М-18 і М-03 (схема нижче). У пресслужбі також розповіли, що перекрити дорогу ремонтникам допомогла Патрульна поліція Харківської області.

7VUALM0e6Vxu6OoTJh8KSP4hv.jpg

Нагадаємо, у Харкові 3 і 4 травня з 08:00 до 20:00 години 2021 року перекриють ділянку Куликівської вулиці від Куликівського спуску до будинку №34. Зазначається, що тут заплановано проведення будівельних робіт. Ними буде займатися ТОВ "Куликівський".

Об'їжджати закриту ділянку можна по вулиці Дарвіна, спуску Куликівському та інших прилеглих вулицях.

Крім цього, у Харкові з 08:00 години 23 квітня до 17:00 години 7 травня 2021 року заборонили рух транспорту по пров. Корсиківський. Зазначається, що у провулку КП "Харківські теплові мережі" ремонтує магістральний трубопровід.

Рух транспорту заборонили по пров. Корсиківський в районі перехрестя Віленського. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: пров. Електромеханічний, пров. Бетховена та інших.

Раніше "Коментарі" розповідали, що харківський департамент інфраструктури повідомив про заборону руху вантажівок через Харків строком на п'ять місяців. Здебільшого вона стосується фур, які рухаються через місто транзитом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися